Adverteren bij Anders Reizen

Gerichte promotie voor een lage prijs

Anders Reizen is een druk bezochte informatieve reissite. Anders Reizen is bovendien geen algemene reissite maar n met een duidelijke doelgroep: de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt. Anders Reizen is dan ook ht platform om uw reisaanbod gericht bij deze groep reizigers onder de aandacht te brengen.

U kunt deze reislustige doelgroep op drie manieren bereiken, afhankelijk van het doel dat u nastreeft en van de duur van de campagne:

Deelnemen aan de digitale reisbeurs

De reisbeurs is d oplossing voor direct sellers en levert u een continue stroom bezoekers op basis van 'no cure no pay'. Deelnemers kunnen zich uitgebreider presenteren dan met een (banner)advertentie mogelijk is, waardoor de relevantie van het bezoek erg hoog is. Door de unieke opzet is de reisbeurs zowel aantrekkelijk voor aanbieders met een breed pakket als voor gespecialiseerde aanbieders: informatie over deelname reisbeurs

omhoog

Adverteren in het reismagazine

Adverteren bij Anders Reizen is selectief adverteren; u bereikt bij ons een duidelijke doelgroep. Een ander voordeel is dat de pagina's worden opgevraagd door mensen die tijdens de voorbereiding van een reis gericht op zoek zijn naar informatie over een bepaalde bestemming. Dit is uiteraard het best denkbare moment om uw product of dienst onder de aandacht te brengen.

U kunt zelf bepalen bij wie u uw product onder de aandacht brengt:

Overigens: voor direct sellers pakt deelname aan de reisbeurs altijd voordeliger uit. Op de reisbeurs wordt alleen betaald voor behaalde resultaten. Op voor beursdeelnemers relevante pagina's in het magazine wordt gratis naar de beurs verwezen. Bovendien hebben alleen beursdeelnemers gratis toegang tot onze nieuwsbrief (oplage ruim 22.000).


Tarieven

Op CPM-basis (alleen 234 x 60): op verzoek sturen we u de prijsinformatie per view.

Voorwaarden

Plaatsing geschiedt na vooruitbetaling.

Het is met ons bannersysteem mogelijk om meerdere banners op dezelfde positie te laten rouleren om de effectiviteit van uw campagne te verhogen.

Als adverteerder krijgt u van ons een (met login + wachtwoord beveiligd) adres waarop u in real-time uw promotie-campagne kunt volgen: aantal exposures, aantal clicks en de click-through-ratio. Zowel per dag als voor de totale duur van uw campagne.

Anders Reizen behoud zich het recht voor zonder opgaaf van redenen advertenties te weigeren.

Bestands-formaten:

Standaard banners worden aangeleverd in gif-formaat (al dan niet met animatie).

Daarnaast kunt u zonder meerkosten richmedia-advertenties plaatsen, zoals: HTML-banners (iFrame), JavaScript-banners, en Flash-banners. Er dient dus altijd ook een gif-banner meegeleverd te worden voor bezoekers met browsers die geen geavanceerde technieken ondersteunen of waarop JavaScript door de syteembeheerder is uitgeschakeld.

Advertentievormen die de bezoekers bovenmatig irriteren of zelfs wegjagen, zoals pop-ups en "muis-plakkers", zijn niet toegestaan.

Voor aanmeldingen & meer informatie: beheer@andersreizen.nl
of bel: 0294 - 430 468 (contactpersoon: Piet de Geus)
Anders Reizen, Claes Dellsteeg 12, 1381 VW Weesp. KvK Hilversum 33305999

omhoog

Adverteren in de nieuwsbrief

Door in de Anders Reizen Nieuwsbrief te adverteren kunt u eenmalig veel bezoekers naar uw site trekken. De nieuwsbrief heeft ruim 24.000 abonnees. De nieuwsbrief is 'opt-in': alle abonnees hebben zichzelf aangemeld.

Een tekstadvertentie (maximaal vijf regels van 65 karakters) kost € 50 per duizend mailshots.

Een advertentie met banner (234x60 + 25 woorden tekst) kost € 75 per duizend mailshots.
(Wie geen 'rich mail' kan lezen krijgt als alternatief een tekstadvertentie te zien.)

- alle prijzen zijn exclusief 19 % BTW -

Voor aanmeldingen & meer informatie: beheer@andersreizen.nl
of bel: 0294 - 430 468 (contactpersoon: Piet de Geus)
Anders Reizen, Claes Dellsteeg 12, 1381 VW Weesp. KvK Hilversum 33305999

omhoog