Privacy-verklaring

Anders Reizen hecht grote waarde aan de privacy van haar bezoekers. Daarom kan iedereen onze site anoniem bezoeken en verzamelen we geen tot individuele personen herleidbare informatie.

Het internet biedt technisch veel mogelijkheden, zoals het doen van gerichte aanbiedingen op basis van persoonlijke voorkeuren. Anders Reizen biedt dergelijke 'persoonlijke diensten' bewust niet. Dergelijke 'diensten' maken altijd in meerdere of mindere mate inbreuk op de privacy van bezoekers. Bovendien hebben we grote twijfels aan het nut ervan. Immers, wie de ene keer naar Nepal reist zal de volgende keer waarschijnlijk juist voor een andere bestemming kiezen. Dus wat is de waarde van een eenmalig getoonde voorkeur voor Nepal?

Door de navigatie van de site helder en overzichtelijk te houden kan iedere bezoeker de gewenste informatie makkelijk vinden. Adverteerders die bijvoorbeeld hun reizen naar Griekenland willen promoten kunnen ge´nteresseerden eenvoudig bereiken door op de pagina's over dat land te adverteren. Het is dus absoluut niet nodig om daarvoor iemands privacy te schenden.

Anders Reizen verzamelt wel technische gegevens (gebruikte browser-versie, besturingssysteem, beeldscherminstellingen, e.d.) over de bezoekers. Met behulp van deze technische informatie zorgen we ervoor dat de site voor iedereen toegankelijk is en er goed uitziet.

Ook registreren we vanaf welke site of via welke zoekmachine (en met welke zoektermen) bezoekers op onze site terecht komen, om ervoor te zorgen dat onze site en de informatie daarop goed vindbaar zijn. Ook deze statistische gegevens zijn niet herleidbaar tot individuele personen.

Wie zich abonneert op onze nieuwsbrief ontvangt alleen de nieuwsbrief. We gebruiken het e-mailadres niet om andere informatie te versturen en geven de adressen onder geen enkele voorwaarde uit handen.

Wie op deze site een formulier invult, wordt gevraagd om zijn of haar e-mailadres. Dit adres gebruiken we alleen voor het sturen van een ontvangstbevestiging/bedankje en eventueel om aanvullende informatie te vragen over een gedane linksuggestie. We bewaren deze adressen niet en geven ze evenmin uit handen.