Nieuwsbrief

Reisverslagen Aart Dijkzeul

Aart Dijkzeul schreef deze 3 reisverslagen:

Fietsvakantie Iran

Huizen van leem en stro tussen bergen en woestijnen

verslag Fietsvakantie Iran met 52 foto's
In een landschap van bergen en woestijnen liggen overal oude wijken met huizen van leem en stro. Karavanserais, ondergrondse tunnels voor de watervoorziening, moskeeën en vuurtempels herinneren aan een cultuur die teruggaat tot voor de jaartelling. Maar wat het meest bij blijft zijn de vele ontmoetingen met de vriendelijke en gastvrije bevolking, al word je van de hedendaagse cultuur niet meteen vrolijk. 52 foto's.
Fietsvakantie Iran praktisch

travelogue Bicycle vacation Malaysia Fietsvakantie Maleisië

Op de fiets van Bangkok naar Singapore (II)

verslag Fietsvakantie Maleisië met 14 foto's
Fietsen langs eindeloze rijstvelden en door tropisch regenwoud, waar borden waarschuwen: 'overstekende olifanten'. In islamitische dorpen geven borden aan hoe de sluier gedragen moet worden. De ene dag glibberen en glijden langs boomwortels, de andere wandelen tussen de toppen van woudreuzen. 14 foto's.
Fietsvakantie Maleisië praktisch

travelogue Bicycle vacation Thailand Fietsvakantie Thailand

Op de fiets van Bangkok naar Singapore (I)

verslag Fietsvakantie Thailand met 12 foto's
Fietsen door het drukke Bangkok, langs werven waar ze met de hand houten boten maken, door plantages met rubber-, palm- en bananenbomen en langs toeristische badplaatsen. Stadjes met veel drukte en kabaal waar je geen westerling ziet en afgelegen stranden waar een emmer de douche vormt. 12 foto's.
Fietsvakantie Thailand praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen