Nieuwsbrief

Reisverslagen Albert

Albert schreef deze 3 reisverslagen:

Rondreis Limousin

Van het ene schilderachtige dorp naar het andere

verslag Rondreis Limousin met 13 foto's
De Limousin heeft meer te bieden dan goed rundvlees en porselein. Door een groen, golvend landschap van het ene plus beaux village de France naar het andere: van Clermont-Ferrand via Feytiat naar Limoges, Mortemart en Montrol Sénart, dan naar Arnac-Pompadour, Ségur-le-Chateau, Saint Robert, Turenne, Collonges-la-Rouge, Curemonte en Beaulieu-sur-Dordogne, vervolgens naar Meyssac, Donzenac, Rochechouart, Gimel-les-Cascades en Monts de Blond. 13 foto's.
Rondreis Limousin praktisch

La Hague, Normandië

Ruige kusten, modderige wandelpaden en calvados

verslag La Hague, Normandië met 16 foto's
Per camper en te voet door de streek La Hague, op het puntje van het schiereiland Cotentin in Normandië. Vanuit Cherbourg via oude stadjes en onderbroken door wandeltochten langs ruige kusten naar Dielette, een van de plaatsen met een romantisch haventje. Het geboortehuis van de impressionistische schilder Millet in Gréville-Hague is nu een een museum. Pierres Pouquelées is een eenzaam hunebed. Nabij Grosville is te zien hoe calvados wordt gemaakt. 16 foto's.
Rondreis La Hague, Normandië praktisch

Mayenne, Pays de la Loire

Grotten, middeleeuwse stadjes en industrieel erfgoed

verslag Mayenne, Pays de la Loire met 14 foto's
Mayenne (Pays de la Loire) wordt weinig bezocht. Toch is er veel te zien, zoals grotten met druipstenen en met rotstekeningen: Grottes de Saulges, Grotte Margot en Grotte de Rochefort. Bij Jublains liggen resten van een Romeinse stad met een tempel, een theater en thermen. Ook zijn er middeleeuwse kastelen en stadjes, zoals Sainte-Suzanne dat door vestingwerken wordt omringd. In Renazé is te zien hoe eeuwenlang leisteen werd bewerkt. 14 foto's.
Mayenne, Pays de la Loire praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen