Nieuwsbrief

Reisverslagen Anje M. Oosterhuis

Anje M. Oosterhuis schreef deze 8 reisverslagen:

travelogue From Calgary to Vancouver Van Calgary naar Vancouver

Fly & drive British Colombia en Alberta II

verslag Van Calgary naar Vancouver met 35 foto's
Van Calgary de Rocky Mountains in, waar een grizzlybeer opduikt. Via Banff over de Icefield Parkway langs gletsjers, rivieren en kloven. Bij Jasper vechten elks om hun territorium en rond Clearwater liggen hoge watervallen, waar je te paard heen kunt. Met een watervliegtuigje over de besneeuwde toppen rond Whistler. Voor de kust van Vancouver orka's, grijze walvissen en zeehonden spotten. 35 foto's.
Fly & drive Calgary - Vancouver praktisch

Foto's: Arjan Bolks & Anje M. Oosterhuis

travelogue From Vancouver to Calgary Van Vancouver naar Calgary

Fly & drive British Colombia en Alberta I

verslag Van Vancouver naar Calgary met 21 foto's
Door het ene natuurpark na het andere de Rocky Mountains in. Langs riveren, watervallen, gletsjers, bergmeren en eindeloze bossen waar eekhoorns, moeflons, elanden en beren leven. Van Vancouver via Penticton, Nelson, Golden en Banff naar Calgary is er niet alleen erg veel te zien maar ook te doen, zoals: kanoën, wandelen, raften en zwemmen in warmwaterbronnen. 21 foto's.
Fly & drive Vancouver - Calgary praktisch

Foto's: Arjan Bolks & Anje M. Oosterhuis

travelogue Canada's Ocean Playground Canada's walvissenspeeltuin

Quebec, Ontario, New Brunswick en Nova Scotia

verslag Canada's walvissenspeeltuin met 47 foto's
Van Toronto via de Niagara Falls en de meren met bevers in Algonquin Provincial Park naar Ottawa, Montréal en Quebec. In Tadoussac op zoek naar walvissen de Saint Lawrence-rivier en de Gaguenay-fjord. Met de ferry naar Gaspesie en via de Grand Falls en Saint John naar Brier Island in Nova Scotia, Canada's speeltuin voor walvissen. Tot slot via Lunenburg naar Halifax. 47 foto's.
Canada's walvissenspeeltuin praktisch

Foto's: Arjan Bolks & Anje M. Oosterhuis

Zwitserland per trein

Daar zijn de bergen met eeuwige sneeuw weer

verslag Zwitserland per trein met 25 foto's
Zwitserland is echt een land om per trein te verkennen, zoveel bijzondere trajecten zijn er: langs diepe kloven, bruisende rivieren en kolkende watervallen, gletsjers, groene weiden en witte bergtoppen. Hoogteverschil wordt overwonnen met een tandrad en viaducten, zigzaggend of in complete cirkels gaat het onvermoeibaar omhoog en omlaag. 25 foto's.
Zwitserland per trein praktisch

Foto's: Arjan Oosterhuis, Petra Hebels, Arjan Bolks & Anje M. Oosterhuis

Vakantie Lanzarote

Een spectaculair vulkanisch landschap

verslag Vakantie Lanzarote met 18 foto's
Lanzarote, een vulkanisch eiland, heeft spectaculaire landschappen met grotten, kraters en vulkaankegels. Hoewel tamelijk toeristisch is er veel te zien en zijn er voor de doorzetter nog stille baaien te vinden om te watersporten. 18 foto's.
Canarische eilanden, Lanzarote praktisch

Foto's: Arjan Bolks & Anje M.Oosterhuis

Vakantie Rhodos

In de zomer ziet het eiland er dor uit

verslag Vakantie Rhodos met 20 foto's
Aangename stranden en terrassen, een ommuurde oude stad, kerkjes en een acropolis, cruises langs de kust en naar het sponzeneiland Symi, een aquarium met dieren die hier in het water leven, het lagere tempo dat bij de hoge temperatuur hoort - Rhodos is een Grieks eiland zoals een Grieks eiland hoort te zijn. 20 foto's.
In de zomer is Rhodos dor praktisch

Foto's: Arjan Bolks & Anje M. Oosterhuis

Oost-Kreta

Bergen, stranden, forten en opgravingen

verslag Oost-Kreta met 22 foto's
Het oostelijk deel van Kreta biedt een enorme afwisseling met zijn eindeloze bergwegen, het palmenstrand Vai en de ruige Kourtaliotiko-kloof, de Minoïsche opgravingen van Gournia en Knossos, de Venetiaanse forten van Heraklion en het voormalige leprozeneiland Spinalonga, de kloosters Moni Toplou, Káto-Preveli en Moni-Piso-Preveli en sfeervolle stadjes als Ierapetra, Heraklion, Rethimnon en Sitia. 22 foto's.
Oost-Kreta praktisch

Foto's: Arjan Bolks & Anje M. Oosterhuis

Rondreis Californië

Acht uur 's morgens is het alweer 35 graden

verslag Rondreis Californië met 16 foto's
Augustus is de hitte verzengend. Maar de landschappen en steden van Californië, Arizona en Nevada zijn wel wat ongemak waard. Per huurauto bereik je in drie weken o.a. Los Angeles, San Diego, Palm Springs, Joshua National Park, Phoenix, Grand Canyon, Death Valley, Las Vegas, Yosemite Park en San Fransisco. 16 foto's.
Rondreis Californië praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen