Nieuwsbrief

Reisverslagen Anton van Dusseldorp

Anton van Dusseldorp schreef deze 3 reisverslagen:

Fietsen in Zuid-India

In zee koel je ook niet af; het zal boven de 30 graden zijn

verslag Fietsen in Zuid-India met 19 foto's
Fietsen in Zuid-India valt niet mee: de hitte (tot 45 graden), het drukke en chaotische verkeer, de bergen... bussen, treinen en tuk-tuks moeten bijspringen om de reis af te maken. Maar fascinerend is de omgeving wel: de weelderige natuur, de lokale marktjes, de tropische stranden, de enorme tegenstellingen tussen arm en rijk. 19 foto's.
Fietsvakantie Zuid-India praktisch

Fietsen rond het Atlas-gebergte

Door de woestijn en over passen met sneeuw

verslag Fietsen rond het Atlas-gebergte met 16 foto's
Een fietstocht vanaf Ouarzazate, op de zuidelijke hellingen van de Hoge Atlas, tegen de klok in langs woestijnstadjes door de uitlopers van de Sahara langs de Algerijnse grens, en zandstormen trotserend over winderige bergtoppen dwars door de Hoge- en Midden Atlas naar Casablanca. 16 foto's.
Fietsvakantie Marokko praktisch

Fietsvakantie Noord-Vietnam

Langs dorpen van de bergstammen

verslag Fietsvakantie Noord-Vietnam met 31 foto's
Fietstocht door het bergachtige noorden van Vietnam, langs dorpen van de bergstammen met hun kleurrijke kleding, huizen op palen en marktjes. De vrouwen doen het meeste zware werk op het land, aan de wegen en in de huizenbouw. Bij de Chinese grens zie je wat je allemaal op een fiets kunt meenemen, zelfs een stel gillende varkens gaat onder de snelbinders. De tocht gaat o.a. langs Yen Chau, Son-La, Tuan Giao, Sa Pa, Dien Bien Phu, Lao Cai, Bac Can, Hanoi en Cat Ba Island. 31 foto's.
Fietsvakantie Noord-Vietnam praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen