Nieuwsbrief

Reisverslagen Carole Swarthof

Carole Swarthof schreef deze 2 reisverslagen:

Rondreis Noord-Brazilië

Koloniale steden, prachtige stranden & regenwoud

verslag Rondreis Noord-Brazilië met 42 foto's
Een rondreis door de noordelijke provincies Pernambuco, Alagoas, Bahia, Amazonas en Rio Grande do Norte van Brazilië. Van Pipa met zijn mooie stranden naar Maceió, de koloniale stadjes Olinda en Penedo, hoofdstad van de Afro-Braziliaanse cultuur Salvador de Bahia, Praia do Forte, een eco-lodge aan de Rio Negro, voormalige rubberstad Manaus en tot slot het strand van Punta Negra bij Natal. 42 foto's.
Rondreis Noord-Brazilië praktisch

Foto's: Marcel van der Looij

Rondreis Sulawesi (Celebes)

Spookdiertjes, koralen en begrafenisrituelen

verslag Rondreis Sulawesi (Celebes) met 48 foto's
In Noord-Sulawesi snorkelen bij Bunaken en een tocht door natuurpark Tangkoko. Vanuit Manado in het zuiden een reis naar Torajaland, met de typische Toraja-huizen en bijzondere rituelen rond huwelijk en begrafenis. Ossen en talrijke varkens worden geofferd voor de dode, die daarna wordt begraven in een rots, grot of boom. Je kunt ook raften op rivieren en wandelen over markten en terrassen met rijst. 48 foto's.
Rondreis Sulawesi praktisch

Foto's: Marcel van der Looij

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen