Nieuwsbrief

Reisverslagen Daphne Gakes

Daphne Gakes schreef deze 2 reisverslagen:

Sumatra actief

Ongerepte natuur en ongekende gastvrijheid

verslag Sumatra actief met 22 foto's
In Bukit Lawang over een schommelende hangbrug de jungle in, klauteren over rotsen met cacao- en rubberbomen, raften op een boot van banden en kennis maken met een orang oetan-familie en een schildpad die zich tegoed doen aan de lunch. Bij het Toba-meer op een brommer langs batak-huizen en een bruiloft bijwonen. In Berastagi door regenwoud en de Gunung Sibayak-vulkaan beklimmen. Tot slot shoppen in Medan. 22 foto's.
Sumatra actief praktisch

Impressies Zuid-India

Alles wat India is, dat is het ook niet

verslag Impressies Zuid-India met 16 foto's
Van het chaotische Mumbai dicht opeen gepakt in de trein naar Varkala, terwijl Indiërs staren en boeren en scheten laten. Via de backwaters naar Alleppey en Kochi, waar de hotelier uitlegt dat een man groeten zoiets is als met een bord 'neem mij' rondlopen. Niet meer doen dus. En een straatverkoper is iets dat je weg jaagt en zeker geen 'sir' noemt. De kasten zijn alleen formeel afgeschaft. Tot slot in Goa bijkomen van de tegenstelling tussen rijk en arm. 16 foto's.
Impressies Zuid-India praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen