Nieuwsbrief

Reisverslagen Dick Hagen

Dick Hagen schreef deze 2 reisverslagen:

Fietsvakantie Zuid-Ierland

Bergen, heidevelden, bossen en bloeiende bremstruiken

verslag Fietsvakantie Zuid-Ierland met 28 foto's
Fietstocht van zo'n 1200 km over de pittige hellingen van Ierland met zijn talloze passen. Langs kastelen, ruïnes en leuke stadjes met sfeervolle pubs door een landschap vol bergen, valleien, bossen en heidevelden. Van Dublin zuidwaarts door de Wicklow Mountains naar Cork en dan via Bantry naar Kenmare voor een rondrit op schiereiland Ivenagh en de beroemde Ring of Kerry. Naar Killarney en dan met de trein terug naar Dublin. 28 foto's.
Fietsvakantie Zuid-Ierland praktisch

Fietsvakantie Oost-Polen

Door natuurgebieden van Gdansk naar Krakau

verslag Fietsvakantie Oost-Polen met 28 foto's
Fietstocht van Gdansk naar Frombork aan de kust. Terug naar Elblag voor een boottocht over het Elblagkanaal naar Buczyniec. Fietsen via de Mazurische meren en de moerassen en bossen van Biebrzanski Nationaal Park naar Bialowieza Nationaal Park, met het oerbos en de wisenten. Tot slot via de historische stad Lublin afzakken naar Krakau, de oude hoofdstad van Polen. 28 foto's.
Fietsvakantie Oost-Polen praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen