Nieuwsbrief

Reisverslagen Dirk Velle

Dirk Velle schreef deze 2 reisverslagen:

Safari Namibië

In de morgenstilte is er veel bedrijvigheid bij de waterpoel

verslag Safari Namibië met 12 foto's
Rijdend over de schijnbaar oneindige onverharde wegen van Namibië kun je voluit genieten van de natuur: Fish River Canyon is een met de Grand Canyon vergelijkbare grillige kloof, waar je het gevoel hebt alleen op de wereld te zijn; Sossusvlei en Hiddenvlei zijn grote duinpannen in een gebied met tot driehonderd meter hoge rode zandduinen en Etosha National Park is een van de grootste en belangrijkste wildparken van zuidelijk Afrika. 12 foto's.
Safari Namibië praktisch

Rondreis Zuid-Afrika

Safari door de Nationale Parken

verslag Rondreis Zuid-Afrika met 12 foto's
Oostelijk Zuid-Afrika heeft een enorme verscheidenheid aan natuurparken. Bij Umhlanga Rocks zwemmen haaien en in Hluhluwe-Umfolozi leven maar liefst 1800 neushoorns. In Kosi Bay kun je een kanotocht maken tussen nijlpaarden. Blyde River Canyon heeft watervallen en grillige rotsformaties en in Manyeleti zijn veel leeuwen: 'rustig blijven zitten en geen plotselinge bewegingen maken'. 12 foto's.
Safari door de Nationale Parken praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen