Nieuwsbrief

Reisverslagen Ed Buijs

Ed Buijs schreef deze 2 reisverslagen:

Fietsvakantie Sichuan II

Door de oostelijke uitlopers van de Himalaya

verslag Fietsvakantie Sichuan II met 62 foto's
Fietsvakantie door de oostelijke uitlopers van de Himalaya van de Autonome Tibetaanse Prefectuur Ganzi in de Chinese provincie Sichuan. Over passen met gebedsvlaggen en door de Rongpatsavallei vol kloosters, mooie dorpen en wilde rivieren via het gletsjermeer Yilhun Lhatso naar het achter de 5.000 m hoge Tro La-pas gelegen Dege. Via even onherbergzame landschappen via Bamei, Tagong en Kangding naar Chengdu. 62 foto's.
Fietsvakantie Sichuan II praktisch

Fietsvakantie Sichuan I

Over de oostelijke Tibetaanse hoogvlakte

verslag Fietsvakantie Sichuan I met 36 foto's
Fietsvakantie over de oostelijke Tibetaanse hoogvlakte van de Autonome Tibetaanse Prefectuur Ganzi in de Chinese provincie Sichuan. Van de groene graslanden rond de eerste bocht in de Gele Rivier langs kloosters en pagodes naar bergdorpen als Baiwan waar de Qiang ooit heer en meester waren. Larung Gar, op 4 km hoogte, is een geïmproviseerde campus met 8.000 boeddhistische studenten. 36 foto's.
Fietsvakantie Sichuan I praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen