Nieuwsbrief

Reisverslagen Els van der Vos

Els van der Vos schreef deze 4 reisverslagen:

Noordwest Andalusië

Trotse patio-eigenaars wenken ons naar binnen

verslag Noordwest Andalusië met 20 foto's
Vanuit Granada door eindeloze heuvels met olijfbomen naar Córdoba, met de Mezquita en de even beroemde patio's. Via Sevilla, met talloze prachtige gebouwen, en de omringende bergen naar nationaal park Doñana met vogelrijke moerassen en duinen. Tenslotte door de bergen langs witte dorpen als Zahara en Ronda met de diepe kloof. 20 foto's.
Noordwest Andalusië praktisch

Foto's: Els van der Vos & Ineke Beekman

Zuidoost Andalusië

Sneeuw op de S. Nevada in steeds ander licht

verslag Zuidoost Andalusië met 20 foto's
Van Malaga naar de Alpujarras, tegen de zuidelijke uitlopers van de Sierra Nevada. Via een woestijn waar spaghetti westerns werden opgenomen naar Cabo de Gata, met zoutvlakten en klippen. Langs de barokstadjes Ubeda en Baeza naar de imposante Sierra de Cazorla. Tot slot naar naar Granada, met het Alhambra, Generalife en Albaicín. 20 foto's.
Zuidoost Andalusië praktisch

Foto's: Els van der Vos & Ineke Beekman

Rondreis Peloponnesos

Steeds weer verbaasd over de stilte en de rust

verslag Rondreis Peloponnesos met 19 foto's
Van mooie stranden in het zuiden van de Peloponnesos via het oude Messene naar Arkadië. Met een tandradtreintje van de noordkust naar Kalavrita. Via Nafplio en de rotsige, stille oostkust naar het zuidoosten. Tot slot een stuk van de Mani, met Kardamili als rustpunt. 19 foto's.
Rondreis Peloponnesos praktisch

Stedentrip Rome

Een stad om te slenteren en te kijken

verslag Stedentrip Rome met 14 foto's
Piazza's, kerken, fonteinen, palazzo's, ruïnes: resten uit de Romeinse tijd, de Middeleeuwen, de Renaissance en de Barok staan in Rome op straat. Daartussen het moderne Rome: terrassen, leven, lawaai, mode, disco's, uiterlijk vertoon, rijkdom en armoede. 14 foto's.
Stedentrip Rome praktisch

Foto's: Els van der Vos & Ineke Beekman

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen