Nieuwsbrief

Reisverslagen Erwin

Erwin schreef deze 4 reisverslagen:

Van Turkije naar Nepal (IV)

Door India en Nepal

verslag Van Turkije naar Nepal (IV) met 13 foto's
Tussen de armoede en de viezigheid van India liggen hoogtepunten als de Gouden Tempel van Amritsar, de roze binnenstad van Jaipur, de immense moskee van Fatehpur Sikri en natuurlijk de Taj Mahal in Agra. In de uitlopers van de Himalaya, waar veel gevluchte Tibetanen wonen is het draaglijker. Ook in Nepal oogt alles schoner en lijkt het leven minder ellendig. De vallei van Kathmandu bulkt bovendien van de bezienswaardigheden. 13 foto's.
Van Turkije naar Nepal (IV) praktisch

Van Turkije naar Nepal (II)

Bijna alles in Iran is naar Khomeini vernoemd

verslag Van Turkije naar Nepal (II) met 13 foto's
In Tabriz zitten op de bazaar honderd goudsmeden naast elkaar. Isfahan heeft de grootste en mooiste moskee van het land. Shiraz is de uitvalsbasis voor Persopolis, de bekendste attractie van Iran. Yazd is de oudste bewoonde stad ter wereld. Door het onbestuurde gebied Baluchistan naar Pakistan. 13 foto's.
Van Turkije naar Nepal (II) praktisch

Van Turkije naar Nepal (III)

Door Pakistan

verslag Van Turkije naar Nepal (III) met 5 foto's
Een busrit is geen pretje, met twee keer zoveel mensen en dieren als stoelen en de muziek de hele nacht op maximaal volume. Quetta is een cultuurschok. Het zuiden van Pakistan is dramatisch arm en onderontwikkeld. En alles is zo vies dat een sterke maag een vereiste is. In de moskee slapen is nog het beste, want daar is het tenminste schoon. 5 foto's.
Van Turkije naar Nepal (III) praktisch

Van Turkije naar Nepal (I)

Door Turkije

verslag Van Turkije naar Nepal (I) met 6 foto's
Een enerverende reis langs vijf culturen start in de bruisende oriëntaalse metropool Istanbul met zijn bazaars en moskeeën. Dwars door Turkije gaat het langs de grotwoningen van Cappadocië en de 3000 jaar oude godenbeelden van Nemrut Dagi door Koerdistan en langs Mount Ararat naar de Iraanse grens. 6 foto's.
Van Turkije naar Nepal (I) praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen