Nieuwsbrief

Reisverslagen Fransje Grisnich

Fransje Grisnich schreef deze 2 reisverslagen:

Rondreis Ladakh

Boeddha, boterthee en bloedstollende bergen

verslag Rondreis Ladakh met 39 foto's
Rond Leh liggen diverse kloosters. Vanuit deze hoofdstad (15.000 inw.) van Ladakh gaat het naar Likir, voor de Sham Trek door kale bergen en groene valleien. Het maanlandschap van de Nubravallei is nog spectaculairder, met grillige bergwanden en slechts hier en daar een groene oase bij de rivier. Letterlijk hoogtepunt is de pas Kardong La: 5600 meter. Zoals op alle passen hangen hier gebedsvlaggetjes. 39 foto's.
Rondreis Ladakh praktisch

Rondreis mysterieus Mongolië

Buiten de gebaande paden door de Gobiwoestijn

verslag Rondreis mysterieus Mongolië met 28 foto's
Buiten hoofdstad Ulaan Baatar, waar feest wordt gevierd, maakt de asfaltweg plaats voor karrensporen. Als ook de zandpaden verdwijnen volgt een drieweekse tocht zonder wegwijzers door de absolute leegte van de Gobiwoestijn. Nergens een teken van leven: geen mens, geen dier, geen weg, geen paal. Slechts een rechte horizontale streep. 28 foto's.
Rondreis Mongolië praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen