Nieuwsbrief

Reisverslagen Geert Simoens

Geert Simoens schreef deze 4 reisverslagen:

Wandelen in Wallis

Klimmen uit het Val d'Anniviers en het Saastal

verslag Wandelen in Wallis met 16 foto's
De pittoreske dorpjes in het Val d'Anniviers en het Saastal zijn goede uitvalsbases voor wandelingen in de Zwitserse Alpen. Op weg naar de hoog gelegen berghutten en bergtoppen zie je zeker marmotten, misschien ook steenbokken en gegarandeerd gletsjers, bergmeren en eeuwige sneeuw. 16 foto's.
Wandelvakantie Wallis praktisch

Ierland, een desolaat filmdecor

'Nice day for a dog' blijven we herhalen...

verslag Ierland, een desolaat filmdecor met 23 foto's
Ierland blijft filmers inspireren. Niet vanwege het mooie weer maar juist omdat de prachtige ruige landschappen vaak stemmig in mist en regen zijn gehuld: van de loodrecht in zee aflopende kliffen tot de moerassen, de turfvelden en de hoge bergpassen. Her en der liggen kleurige dorpjes en sfeervolle oude gebouwen. 23 foto's.
Ierland, een desolaat filmdecor praktisch

Wandelreis Italië, Zuid-Tirol

Wandelen in de Dolomieten

verslag Wandelreis Italië, Zuid-Tirol met 20 foto's
De Dolomieten in Zuid-Tirol, aan de zonnige kant van de Alpen, bieden veel mogelijkheden om te wandelen. In dit vnl. Duitstalige deel van Italië zijn tien lange afstands routes uitgezet en talloze dagroutes. Genietend van de ruige bergen, kleurrijke almen en stille meertjes, loop je soms wel in de file, want de streek is erg populair. 20 foto's.
Wandelvakantie Dolomieten praktisch

Wandelvakantie Engeland

Wandelen in het Lake District

verslag Wandelvakantie Engeland met 16 foto's
Het ruige landschap met bergen, meren en steile passen is een wandelgebied bij uitstek. Zon en wolken geven het steeds andere tinten. Collies houden de schapen bijeen. Er is ook de nodige cultuur: van kastelen tot resten uit de romeinse tijd en nog veel oudere steencirkels. 16 foto's.
Wandelvakantie Lake District praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen