Nieuwsbrief

Reisverslagen Harry Weggemans

Harry Weggemans schreef deze 3 reisverslagen:

Fietsen door hartje Zwitserland

Genieten van de natuur en veel klimmen en dalen

verslag Fietsen door hartje Zwitserland met 12 foto's
In Zwitserland fietsen is genieten van de natuur en veel klimmen en dalen. In het najaar staan er geen busladingen toeristen meer op de Gotthardpas. Het weer is wel onberekenbaar. Je kunt van alles verwachten. Harry en Rens hadden geluk: in september een week met een temperatuur van zo'n 25 graden. 12 foto's.
Fietsvakantie Zwitserland praktisch

Fietstocht door Denemarken

Een rondje Denemarken in de herfst

verslag Fietstocht door Denemarken met 10 foto's
Wie rust zoekt, kan in september naar Denemarken: het vakantieseizoen is voorbij, een aantal campings al gesloten (lees: gratis). Per (lig)fiets kan je in twee weken het hele land doorkruisen, dan heb je precies 1144 redelijk vlakke kilometers afgelegd. En de nodige buien op je dak gehad. 10 foto's.
Fietsvakantie Denemarken praktisch

Foto's: Rens van Moolenbroek

Naaldwouden, meren en elanden

Fietstocht van Helsinki naar de poolcirkel

verslag Naaldwouden, meren en elanden met 18 foto's
Van Helsinki naar de poolcirkel passeer je golvende naaldwouden en de talloze meren waarom Finland bekend staat. Elanden steken de weg over. De zomertemperatuur daalt gaandeweg van 28 naar 11 graden en de zon gaat niet meer onder. De route van camping naar camping is makkelijk na te reizen. 18 foto's.
Fietsvakantie Finland praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen