Nieuwsbrief

Reisverslagen Helen Stigter

Helen Stigter schreef deze 3 reisverslagen:

Rondreis Guatemala

In het voetspoor van de Maya's (II)

verslag Rondreis Guatemala met 19 foto's
In Guatemala kun je behalve met resten uit de hoogtijdagen van de Maya-cultuur ook kennismaken met hedendaagse Maya's. Daarnaast heeft het land oude koloniale huizen uit de Spaanse tijd met patio's. En een overweldigende natuur met jungles, warmwaterbronnen, bergen, vulkanen, rivieren en meren. 19 foto's.
In het voetspoor van de Maya's praktisch

De vele gezichten van Sumatra

Stranden, dessa's, jungles en vulkanen

verslag De vele gezichten van Sumatra met 19 foto's
Sumatra heeft veel te bieden, zo blijkt tijdens een reis van Bukit Lawang naar Palembang: rijstvelden, afgelegen stranden, rustige dessa's, de cultuur van onder andere de Minangkabauers en de Bataks. En uitgestrekte natuurgebieden bestaande uit jungles, vulkanen, bergen en meren. 19 foto's.
De vele gezichten van Sumatra praktisch

Rondreis Mexico

In het voetspoor van de Maya's (I)

verslag Rondreis Mexico met 17 foto's
Indrukwekkende tempelcomplexen en oude steden van de Maya's getuigen van één der grootste beschavingen uit de geschiedenis. Nog steeds worden overwoekerde oude bouwwerken in de jungle blootgelegd. Een reis langs het Maya-erfgoed van o.a. Chichen Itza, Palenque, Merida, Uxmal en Campeche. 17 foto's.
In het voetspoor van de Maya's praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen