Nieuwsbrief

Reisverslagen Herman Beyers

Herman Beyers schreef deze 2 reisverslagen:

Fietstocht naar Rome I

Reitsma's route naar Rome tot de Reschenpass

verslag Fietstocht naar Rome I met 30 foto's
Via de Eifel naar de Rijn fietsen en dan langs oevers met burchten naar Rüdesheim. Verder zuidwaarts via dorpen met vakwerkhuizen en natuurgebieden in Baden-Württemberg. Via de Schwäbische Alb en de Bodensee naar Voralberg in Oostenrijk, waar het in de Alpen echt serieus klimmen wordt: eerst over de Arlbergpass (1800m) en dan de Reschenpass (1520m) op naar de grens met Italië. Het grootste deel gaat over fietspaden. 30 foto's.
Fietstocht naar Rome I praktisch

Fietstocht naar Rome II

Reitsma's route naar Rome van de Reschenpas tot Rome

verslag Fietstocht naar Rome II met 51 foto's
Vanaf de Reschenpass langs bruisende rivieren en Alpenmeren van dal tot dal door Zuid-Tirol, waar overal fruit groeit. Vanaf Venetië over de waterrijke Povlakte en de Apennijnen in naar Toscane en Umbrië, waar het landschap weer ruiger wordt en oude stadjes als Assisi op de heuvels liggen. Richting Rome wordt het droger, drukker en rommeliger. Maar langs de Tiber loopt een fietspad tot vlak bij het einddoel na 2215 km: het St. Pietersplein. 51 foto's.
Fietstocht naar Rome II praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen