Nieuwsbrief

Reisverslagen Herman den Dulk

Herman den Dulk schreef deze 2 reisverslagen:

Met de caravan door Roemenië

Dichte bossen en prachtige uitzichten op dorpjes

verslag Met de caravan door Roemenië met 15 foto's
Het toerisme heeft Roemenië nog niet ontdekt, met zijn dichte bossen, langgerekte dorpen, bloeiende fruitbomen, bergen met grotten en bloemrijke weiden, kerken, kloosters en kastelen. In de hoofdstad Boekarest herinnert het enorme Volkspaleis, waarvoor een zesde van de stad is afgebroken, nog aan de dictatuur van Ceaucescu. 15 foto's.
Met de caravan door Roemenië praktisch

De Transsiberië Expres in de winter

Bij elke stop hakt de conductrice het ijs weg

verslag De Transsiberië Expres in de winter met 18 foto's
Hartje winter, in de ijzige kou dwars door Siberië. Bij elke stop hakt de conductrice het ijs weg bij de vering en de remmen van de trein. Dagen glijden bossen en met sneeuw bedekte toendra's langs het raam. Vissers maken wakken in het ijs op het Baikalmeer. In de trein is het met 25 graden aangenaam. 18 foto's.
Transsiberië Expres in de winter praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen