Nieuwsbrief

Reisverslagen Hetty Dirksen

Hetty Dirksen schreef deze 6 reisverslagen:

travelogue Active Winter Vacation Ivalo, Finnish Lapland Actieve wintervakantie Ivalo, Fins Lapland

Per sneeuwscooter en hondenslee door het witte landschap

verslag Actieve wintervakantie Ivalo, Fins Lapland met 22 foto's
Per sneeuwscooter en hondenslee door het witte winterlandschap rond Ivalu, 300 km boven de poolcirkel in Fins Lapland. Over bevroren rivieren en meren en door bossen waar rendieren tussen de bomen staan te kijken. Onderweg eten boven een kampvuur en overnachten in een hut in de wildernis. En op een rendierfarm en in een grote ronde tent kennismaken met de traditionele Samicultuur. 22 foto's.
Wintervakantie Ivalo, Fins Lapland praktisch

travelogue Culture in North India Cultuurreis Noord-India

Langs oude tempels, forten en paleizen

verslag Cultuurreis Noord-India met 37 foto's
Noord-India telt veel paleizen en forten van grootmogols en maharadja's. Rondreis langs Delhi (Jama Moshid Moskee, Sikh-tempel Gurdwara Bangla Sahib, Rashtrapati Bhawan-paleis, Mahatma Gandhi's huis, Rode Fort), Jaipur (Pink City, Amberfort, Monkey Temple), Fatahpur Sikri (Akbar-paleis), Agra (Taj Mahal, Rode Fort), Khajuraho (Chandela-tempels) en Varanasi (Fort Ramnage, gaths langs de Ganges) naar de grens met Nepal. 37 foto's.
Cultuurreis Noord-India praktisch

Rondreis Sarawak en Sabah

Natuur en cultuur op Maleisisch Borneo

verslag Rondreis Sarawak en Sabah met 25 foto's
Vanuit Kuching naar de mangrove en het regenwoud van Bako en het levend museum voor etnische culturele tradities en bouwstijlen Sarawak Cultural Village. Via de orang-oetans van Semonggoh en een longhouse naar Sibu, het kustpark Similajau en de grotten van Gunung Mulu. Sarawak wordt verruild voor Sabah: de orang-oetans van Sepilok, het regenwoud van Kinabalu en Kota Kinabalu. Tot slot snorkelen tussen het koraal en bijkomen op het zandsrand van het eiland Pulau Tiga. 25 foto's.
Rondreis Sarawak en Sabah praktisch

travelogue Exploring Nepal Rondreis Nepal

Chitwan, Pokhara en de koningssteden in de Kathmanduvallei

verslag Rondreis Nepal met 26 foto's
Nepal is meer dan de witte toppen van de Himalaya. Chitwan National Park is zelfs subtropisch en leent zich goed voor een safari, bijvoorbeeld op de rug van een olifant. Pokhara, startpunt voor trekkings door het Annapurna-gebied, ligt aan het Phewa-meer en is geschikt voor een actieve vakantie. En in de Kathmandu-vallei liggen de koningssteden Kathmandu, Patan en Bhaktapur, waar de cultuurliefhebber aan zijn trekken komt. 26 foto's.
Rondreis Nepal praktisch

Oostkust USA

Washington DC, Shenandoah National Park en New York

verslag Oostkust USA met 32 foto's
Van de nog in de 19e eeuw levende Amish in Pennsylvania naar Washington DC, met het Capitool, Witte Huis, Library of Congress, Supreme Court, Lincoln Memorial, The Mall en Arlington National Cemetary. Via de herten en eekhoorns van Shenandoah National Park in Virginia, waar de kleuren in de herfst op hun mooist zijn, naar New York aan de Hudson, voor een bezoek aan o.a. Central Park, Times Square en Broadway. 32 foto's.
Oostkust USA praktisch

Fly-drive Zuid-Afrika

Natuurparken en spectaculaire kusten

verslag Fly-drive Zuid-Afrika met 53 foto's
Vanuit Johannesburg per auto door natuurparken, vnl. in de provincie Limpopo: Balule, Moholoholo, Blyde River Canyon en Klaserie. Na een vlucht naar Port Elizabeth per huurauto over de Garden Route langs de spectaculaire kust van de Indische- en de Atlantische oceaan (met walvissen, witte haaien en pinguïns) naar Kaapstad, via o.a.: Stormsriver, Plettenberg Bay, Knysna, Oudshoorn, Mossel Bay, Agulhas, Walker Bay en de wijnstreek rond Franschhoek. 53 foto's.
Fly-drive Zuid-Afrika praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen