Nieuwsbrief

Reisverslagen Jan Flokstra

Jan Flokstra schreef deze 2 reisverslagen:

De Everest Trek

Wandelen over het dak van de wereld

verslag De Everest Trek met 20 foto's
Naar de voet van de Himalaya trekkend loop je eerst nog door een groen terrassenlandschap. Gaandeweg wordt het kouder, de lucht ijler en de omgeving kaler. Maar niet minder imposant: gletschers, morenen en besneeuwde toppen van boven de acht kilometer bepalen nu het beeld. 20 foto's.
Wandelvakantie Everest Trek praktisch

Mysterieus onherbergzaam Tibet

Gebedsvlaggen, -molens en -trommels

verslag Mysterieus onherbergzaam Tibet met 15 foto's
Tibet heeft een mysterieuze aantrekkingskracht. Het tussen enorme woestijnen en de Himalayas weggestopte land van de boeddhistische monniken is moeilijk te bereizen. De dunbevolkte hoogvlakte, gelegen tussen de vier- en vijf kilometer, herbergt te midden van overweldigend natuurschoon een aantal unieke cultuurschatten. 15 foto's.
Mysterieus onherbergzaam Tibet praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen