Nieuwsbrief

Reisverslagen Kees van Tol

Kees van Tol schreef deze 5 reisverslagen:

travelogue Erft-Radweg De Erft-Radweg

Fietsvakantie in Noord-Rijnland-Westfalen

verslag De Erft-Radweg met 27 foto's
De Erft-Radweg is een lichte fietsroute door de heuvels van het Eifelgebergte, van de Erft-bron bij het sfeervolle kuuroord Bad Münstereifel tot de monding in de Rijn bij Neuss, een van de oudste steden van Duitsland. Of andersom. Rond de benedenloop liggen kloosters en waterburchten, waarvan de slotgrachten zijn gevuld met water uit de Erft. Museum Insel Hombroich biedt onderweg kunst in de binnen- en buitenlucht. 27 foto's.
De Erft-Radweg praktisch

travelogue Hiking Vacation La Palma Wandelvakantie La Palma

Kassen en waterbassins in een vulkanisch landschap

verslag Wandelvakantie La Palma met 31 foto's
Wandelend over de vele paden op La Palma zie je meteen hoe belangrijk zoet water hier is: in het vulkanische landschap lopen overal leidingen en liggen talrijke bassins. Santa Cruz de la Palma met zijn mooie patio's en Los Llanos de Aridane worden bezocht, maar er wordt vooral gewandeld rond Tijarafe in het rustige westen. Langs kloven, plastic kassen en talrijke uitzichtspunten. In het groene landschap groeien en bloeien cactussen, palmen, papegaaibloemen en amandelbomen. 31 foto's.
Wandelvakantie La Palma praktisch

travelogue City trip Évora and the stone age Stedentrip Évora en de steentijd

Er liggen alleen al meer dan 130 dolmens rond de stad

verslag Stedentrip Évora en de steentijd met 36 foto's
Évora zelf is de moeite waard: een Romeinse tempel, een aquaduct, sfeervolle straatjes met witgepleisterde huisjes en tal van monumenten. De omgeving telt bovendien veel resten uit de steentijd. Er liggen alleen al meer dan 130 dolmens rond Évora. Rond Telheiro en Monsaraz staan menhirs, bij Almendres een menhir en een cromlech. Ook bij Zambujeiro en Sao-Brissos liggen dolmen. 36 foto's.
Stedentrip Évora praktisch

travelogue City break London Stedentrip Londen

Stadswandeling langs het Regent's Canal

verslag Stedentrip Londen met 22 foto's
Stadswandeling langs het Regent's Canal, van Limehouse Basin in de Docklands via Victoria Park, Hackney, Islington en Camden Town naar Little Venice. Een 15 km lang jaagpad voert je langs bruggen, sluizen, oude gasfabrieken en ander industrieel erfgoed. De oude economische levensader van Londen, waarover de traditionele narrowboats niet langer vracht vervoeren maar toeristen, is een oase binnen de metropool. 22 foto's.
Stadswandeling Regent's Canal, Londen praktisch

travelogue Wye Valley Walk De Wye Valley Walk

Wandelen door de vallei van de Wye in Wales

verslag De Wye Valley Walk met 33 foto's
Wandelen langs rivier de Wye in Wales, door een groene omgeving stroomopwaarts met mooie vergezichten, zonder al te lastige beklimmingen, af en toe een aardig dorpje passerend, soms zonder winkel. Je komt weinig andere lopers tegen maar wel heel veel schapen. Via mooie en grappige bruggen steek je steeds weer de Wye over, die smaller wordt terwijl de heuvels hoger worden tot je bij de Cambrian Mountains bent. 33 foto's.
Wandelen in Wales praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen