Nieuwsbrief

Reisverslagen Kim Verhees

Kim Verhees schreef deze 2 reisverslagen:

Rondreis Patagonië

Onze ogen vallen bijna uit hun kassen, wat is dit mooi

verslag Rondreis Patagonië met 15 foto's
In Patagonië is veel te zien en te beleven, zoals varen tussen zeehonden en walvissen in het Beagle Canal, tussen pinguïns lopen op Isla Yecapasela, kijken hoe bevers dammen maken in Vuurland, voor de blauwe ijsmuren van gletsjer Perito Moreno langs varen, naar het basiskamp van de Fitz Roy klimmen en een biertje drinken in Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld. 15 foto's.
Rondreis Patagonië praktisch

Afwisselend Chili

Van gletsjers en sneeuw tot tropisch regenwoud

verslag Afwisselend Chili met 24 foto's
Chili is erg afwisselend: van de ruige bergen met eeuwige sneeuw en gletsjers in Torres del Paine, waar je bijna van de wandelpaden waait, tot het regenwoud van Quelat, langs de 1100 km lange weg Carretera Austral. In Pucon staat een rokende vulkaan. Vlakbij kun je raften, paardrijden en een duik nemen in de warme baden. Dan zijn er nog de metropool Santiago de Chile en havenstad Valparaiso, met zijn gekleurde huisjes. 24 foto's.
Afwisselend Chili praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen