Nieuwsbrief

Reisverslagen Leon Punt

Leon Punt schreef deze 5 reisverslagen:

Zuidoost Australië

Van Adelaide naar Sydney

verslag Zuidoost Australië met 18 foto's
Het zuidoosten van Australië, tussen Adelaide en Sydney, wijkt sterk af van het beeld dat we van dit continent hebben. Hier geen woestijnen maar een gevarieerd landschap met bossen, bergen, grotten, zoutmeren, prachtige kusten en zelfs regenwouden. En naast de twee grote steden vooral kleine dorpjes. 18 foto's.
Zuidoost Australië praktisch

Rondreis Zuidwest Canada

Bergen, bossen, watervallen en meren

verslag Rondreis Zuidwest Canada met 20 foto's
Met een huurauto door het zuidwesten van Canada. Een omgeving variërend van grasland tot hoge bergen met gletsjers, uitgestrekte bossen met watervallen en meren. Hier en daar is een museumdorp of staat nog een houten fort uit de tijd van de eerste kolonisten, waar je kunt zien hoe hier in die tijd werd geleefd. 20 foto's.
Rondreis Zuidwest Canada praktisch

Rondreis Egypte

Met de rugzak langs tempels en piramiden

verslag Rondreis Egypte met 26 foto's
Het openbaar vervoer van Egypte lijkt chaotisch, maar bus, trein, taxi en zeilboot brengen je zonder problemen naar alle bijzondere plaatsen, zoals: de sfinx en de piramiden buiten Cairo, de tempels en de souq van Aswan, de talrijke overblijfselen uit de oudheid rond Luxor en de tombe van Kom el Shuqafa bij Alexandrië. 26 foto's.
Met de rugzak langs tempels praktisch

Nieuw-Zeeland actief

Bungeejumpen, skydiven, bergen beklimmen

verslag Nieuw-Zeeland actief met 15 foto's
Nieuw-Zeeland heeft niet alleen een gevarieerde natuur, deze schitterende omgeving leent zich bovendien prima voor een actieve vakantie. Skydiven, bungeejumpen, bergen en gletsjers beklimmen en tussen dolfijnen zwemmen, zijn slechts enkele van de talloze mogelijkheden. 15 foto's.
Nieuw-Zeeland actief praktisch

Seattle & Washington State

Besneeuwde vulkanen, regenwouden en rotskusten

verslag Seattle & Washington State met 15 foto's
Rondreis door een deel van Washington State: de Cascade Mountains, met de vulkanen Mount Saint Helens en Mount Rainier, en het gebied ten westen ervan met de regenwouden van Olympic National Park en de Puget Sound baai, waaraan Seattle ligt. Je hebt hier niet veel last van toeristen. Hoewel iedereen denkt dat het heel veel regent in Washington State (ook de Amerikanen zelf), viel het weer in maart reuze mee. 15 foto's.
Seattle & Washington State praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen