Nieuwsbrief

Reisverslagen Lieven Geiregat

Lieven Geiregat schreef deze 3 reisverslagen:

Levendig Cuba

In het donker spelen de muzikanten verder

verslag Levendig Cuba met 22 foto's
's Avonds klinkt live muziek in de vervallen straten. Als het licht uitvalt spelen de muzikanten in het donker verder. Is er vlees dan schuiven tientallen aan bij de slager. Bejaarden zitten in de schaduw de voorbijgangers gade te slaan, een dikke sigaar tussen de lippen. Ondanks alles vergeet men niet om echt te leven. 22 foto's.
Levendig Cuba praktisch

Van de Grand Canyon naar San Francisco

Zuidwest USA deel II: Arizona, Utah, Nevada en Californië

verslag Van de Grand Canyon naar San Francisco met 21 foto's
Van de imposante Grand Canyon naar San Francisco, via de rotsmonumenten van Monument Valley, de oude rotstekeningen van Newspaper Rock, de stenen bogen in Arches National Park, het grote niets van de San Rafael Desert, Capitol Reef, Zion National Park, Las Vegas, de zoutvlakte en duinen in Death Valley, spookstad Bodie en de reusachtige sequoia's in Yosemite National Park. 21 foto's.
Van de Grand Canyon naar San Francisco praktisch

Van San Francisco naar de Grand Canyon

Zuidwest USA deel I: Californië en Arizona

verslag Van San Francisco naar de Grand Canyon met 22 foto's
Van bruisend San Francisco naar Williams bij de Grand Canyon, via de mooie kustroute langs Monterey, Carmel, San Simeon en Santa Barbara naar Los Angeles en na San Diego landinwaarts via Borrego Springs State Park, de Anza-Borrego woestijn, Palm Springs, Joshua Tree Park, Oak Creek Canyon, Slide Rock State Park en Flagstaff aan de fameuze Route 66. 22 foto's.
Van San Francisco naar de Grand Canyon praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen