Nieuwsbrief

Reisverslagen Lieven Plettinck

Lieven Plettinck schreef deze 3 reisverslagen:

Rondreis Šumava

Glooiende berghellingen met dennenwouden

verslag Rondreis Šumava met 12 foto's
Šumava is een groot beschermd gebied. Op de glooiende berghellingen liggen dennenwouden, afgewisseld met weilanden vol kruiden en bergmeertjes. Door de streek, een perfect wandel- en fietsgebied, stromen rivieren als de Otava en de Vltava langs stadjes als Cesky Krumlov, dat al net zo barok is als Praag. 12 foto's.
Rondreis Šumava praktisch

Argonne-Verdun

Op zoek naar de sporen van WO-I

verslag Argonne-Verdun met 8 foto's
Zoeken naar de sporen van WO-I is in de streek van Argonne en Verdun niet echt nodig: je kunt eenvoudig niet om de kraterlandschappen, de forten, loopgraven en resten van nimmer herbouwde dorpen heen. En anders wijzen borden je er wel op binnen de gebaande paden te blijven, vanwege niet-ontplofte granaten. De natuur lijkt vooral te profiteren van deze gedwongen rust. 8 foto's.
De sporen van WO-I praktisch

Stedentrip Istanbul

Prachtige moskeeën en drukke bazaars

verslag Stedentrip Istanbul met 11 foto's
Istanbul is in de eerste plaats een oriëntaalse stad, met prachtige moskeeën en drukke bazaars. Maar er is ook Byzantijns cultuurgoed bewaard gebleven, zoals de Aya Sofia. Zelfs Romeinse sporen ontbreken niet, zoals het hippodroom. Maar bovenal is Istanbul geen stad om te slapen: het lawaai van de zwoele nachten gaat naadloos over in de oproep voor het eerste gebed. 11 foto's.
Stedentrip Istanbul praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen