Nieuwsbrief

Reisverslagen Marcel Jacobs

Marcel Jacobs schreef deze 2 reisverslagen:

Grillig Corsica

Slingerwegen langs rotsen, kloven en baaien

verslag Grillig Corsica met 7 foto's
Corsica is een grillige berg in de zee, zowel groen als rotsachtig en dor. Kronkelwegen slingeren langs stille baaien en diepe afgronden van het ene pittoreske dorpje naar het andere haventje. Op dit eiland vol tegenstellingen ligt een wijnbouwgebied niet ver van een versteende zee waar alleen nog maar maquis groeit. 7 foto's.
Grillig Corsica praktisch

Rondreis Cambodja

Een door oorlog en terreur verscheurd land

verslag Rondreis Cambodja met 14 foto's
Phnom Penh, de drukke en chaotische hoofdstad, heeft prachtige paleizen. Het 25 km2 grote Angkor Wat bij Siem Reap, met tempels uit de 6e tot 13e eeuw, wordt tot de wereldwonderen gerekend. Maar Cambodja is ook een arm land, waar de gevolgen van oorlog en terreur nog duidelijk voelbaar zijn. 14 foto's.
Door oorlog en terreur verscheurd land praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen