Nieuwsbrief

Reisverslagen Marianne van Rossum

Marianne van Rossum schreef deze 3 reisverslagen:

Safari Botswana

Per vliegtuig, landrover, mokoro, helikopter en te voet

verslag Safari Botswana met 40 foto's
Op safari gaan kan in Botswana op veel manieren: per boot over de Chobe, de Zambezi en de Okavango, per landrover over de Makgadigadi-zoutvlakte en door Moremi Game Reserve. Letterlijk hoogtepunten: per helikopter over de Victoria-watervallen en in een vliegtuigje over de Okavango Delta. De Delta is ook te voet te verkennen, al kun je ineens oog in oog staan met een aanstormende leeuwin... 40 foto's.
Safari Botswana praktisch

Safari Uganda

De leeuwen buiken uit op de takken van een vijgenboom

verslag Safari Uganda met 40 foto's
Op safari langs Buggala Island in Lake Victoria waar het stikt van de vogels in alle kleuren en maten, Murchison Falls NP waar de Nijl zich tussen rotsen omlaag stort, Kibale Forest NP waar chimpansees leven, Queen Elisabeth NP waar veel wild te spotten is, Ishasha waar leeuwen in de bomen klimmen, kratermeer Lake Bunyonyi, de berggorilla's in Bwindi NP en de door heuvels met acacia's omringde meren van Lake Mburo NP. 40 foto's.
Safari Uganda praktisch

travelogue Fly & drive in the north-east of South Africa Fly & drive noordoostelijk Zuid-Afrika

Nationale parken Pilanesberg, Marakele en Kruger

verslag Fly & drive noordoostelijk Zuid-Afrika met 44 foto's
In Pilanesberg steekt een kudde olifanten de weg over en scharrelen witte neushoorns rond, terwijl het wild zich in Marakele verschuilt tussen de doornige begroeiing. Vanuit de Hannah Game Lodge voert de Mpumalanga Panoramaroute langs hoogtepunten als Gods Window, de Pinnacle, Bourke's Luck Potholes en de Three Rondavels. Ook in het Krugerpark is veel wild, waaronder de Big Five: olifant, leeuw, neushoorn, buffel en luipaard. 44 foto's.
Fly & drive Zuid-Afrika praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen