Nieuwsbrief

Reisverslagen Mariska Riesewijk

Mariska Riesewijk schreef deze 3 reisverslagen:

Kenia's rijke cultuur

Trots leggen de stamoudsten een geit voor ons neer

verslag Kenia's rijke cultuur met 29 foto's
Kenia's natuur is heel afwisselend: savanne, woestijn, tropisch regenwoud en zelfs palmenstranden langs de meren. Je kunt er alle bekende Afrikaanse dieren spotten. Even gevarieerd als de natuur is de gastvrije bevolking, die uit veel verschillende stammen bestaat, zoals de aan de Massai verwante Samburu en de Turkana, die leven van de visvangst in het immense Lake Turkana. 29 foto's.
Kenia's rijke cultuur praktisch

Rondreis Mozambique

Maputo, Inhambane en Bazaruto archipel

verslag Rondreis Mozambique met 16 foto's
Maputo, de hoofdstad van Mozambique, is een leuke toegankelijke stad. In Inhambane zijn heerlijke Portugese restaurantjes en spelen de kinderen op straat. Op weg naar Tofo Beach zover het oog kan kijken palmbomen en nog meer palmbomen. Met een dhow naar Benguerra Island, onderdeel van de Bazaruto archipel, waar je kunt snorkelen of duiken langs de riffen. 16 foto's.
Rondreis Mozambique praktisch

Foto's: Harold Kolkman

Uganda, de parel van Afrika

Op zoek naar gorilla's wordt een pad door de jungle gekapt

verslag Uganda, de parel van Afrika met 20 foto's
Uganda is weelderig groen, zelfs waar het regenwoud is gekapt. Daar liggen enorme velden suikerriet en maïs, bamboebossen en bananenbomen. Mgahinga National Park is zo dicht begroeid dat op zoek naar de beroemde berggorilla's een weg door de jungle gekapt moet worden. In de moderne hoofdstad Kampala valt vooral het enorme verschil tussen arm en rijk op. 20 foto's.
Uganda, de parel van Afrika praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen