Nieuwsbrief

Reisverslagen Marja van der Jagt

Marja van der Jagt schreef deze 2 reisverslagen:

Voorjaar op Kos

Alles bloeit en vogels zingen het hoogste lied

verslag Voorjaar op Kos met 21 foto's
Strandweer is het niet altijd maar toch is april een goede tijd om Kos te bekijken, voordat de drukte van het seizoen losbarst. Zowel de natuur als de cultuur op het kleine eiland is afwisselend genoeg. Kos leent zich ook goed voor een actieve verkenning: te voet, per fiets of met de motor. 21 foto's.
Voorjaar op Kos praktisch

travelogue Walking on Thassos Wandelen op Thassos

Overal bloeien wilde bloemen en de lucht is vol van geuren

verslag Wandelen op Thassos met 22 foto's
Het eiland Thassos in de Noord-Egeïsche zee is heuvelachtig, met 1203 meter als hoogste top. Langs de kust vind je diepe kloven met kleine verlaten baaien. Grote delen van het waterrijke eiland zijn bedekt met bomen. In het voorjaar is het nog rustig en bloeien overal wilde bloemen. Een ideale tijd om het eiland te verkennen, al wandelend van bergdorp naar opgraving naar zandstrand. 22 foto's.
Wandelvakantie Thassos praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen