Nieuwsbrief

Reisverslagen Monique Kamerbeek

Monique Kamerbeek schreef deze 3 reisverslagen:

Safari Zuidelijk Afrika

Fly-drive Botswana, Zimbabwe, Namibië en Zuid-Afrika

verslag Safari Zuidelijk Afrika met 34 foto's
Op safari door 4 landen in Zuidelijk Afrika: de zoutpannen van Pans Nxai, Moremi Nationaal Park en Savuti Game Reserve in Botswana, de Victoria watervallen en Zambezi Nationaal Park in Zimbabwe, de Caprivistrook en Mahango Nationaal Park in Namibië, de Kalahari in Botswana en Augrabies Falls en Bloemhof Dam Nature Reserve in Zuid-Afrika. 34 foto's.
Safari Zuidelijk Afrika praktisch

Foto's: Stef van Leeuwen

Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika

Bij de waterpoel doden 27 leeuwen een olifant

verslag Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika met 31 foto's
Met de 4x4 op safari door nationale parken in Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Nijlpaarden rennen over de camping en olifanten eten naast de toiletten van de bomen of duiken ineens achter je op tijdens het houtsprokkelen in Tuli Game Reserve, Leroo La Tau, Moremi Game Reserve, Savuti in Chobe NP, Mudumu NP, Mahango Game Reserve, Pilanesberg NP en Borakalalo NP. 31 foto's.
Rondreis Botswana, Namibië en Zuid-Afrika praktisch

Foto's: Stef van Leeuwen

travelogue Tour Botswana, Zimbabwe and Namibia Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië

Per 4x4 met daktent door de nationale parken

verslag Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië met 31 foto's
Per 4x4 met daktent op reis door een serie nationale parken in Botswana, Zimbabwe en Namibië: Zambezi National Park, Victoria Falls, Hwange National Park, Chobe Park, Moremi Wildlife Reserve, de Okavanga Delta, Khaudom Game Reserve, Etosha National Park en Mokodoli Nature Reserve. 31 foto's.
Rondreis Botswana, Zimbabwe en Namibië praktisch

Foto's: Stef van Leeuwen

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen