Nieuwsbrief

Reisverslagen Nico Kloek

Nico Kloek schreef deze 2 reisverslagen:

Sneeuwschoenwandelen in Landmannalaugar

Op pad door een wit vulkanisch landschap

verslag Sneeuwschoenwandelen in Landmannalaugar met 32 foto's
Vanuit Reykjavik naar het vulkanische gebied Landmannalaugar. Op sneeuwschoenen langs blauwe meren en witte lavavelden. Met helder weer is het uitzicht prachtig, maar zodra het betrekt is het zicht nul. In een warme poel baden tussen stoom en sneeuw. Lopen langs kraters, kloven en riviertjes met warm water die onder de sneeuw verdwijnen. In de verte barst een vulkaan uit en 's avonds is het noorderlicht te zien. 32 foto's.
Sneeuwschoenwandelen in Landmannalaugar, IJsland praktisch

In het voetspoor van de Inca's

Trektocht door het Vilcabamba-gebergte in de Andes

verslag In het voetspoor van de Inca's met 46 foto's
Vanuit Cuzco naar de Incaruïnes van Pisac en Ollantaytambo in de Heilige Vallei en het in de bergen verscholen Machu Picchu. Dan start de trektocht door het Vilcabamba-gebergte: tussen witte toppen langs de verborgen Incastad Choquekirad en talloze Incaterrassen gaat het over smalle paadjes langs diepe ravijnen, terwijl Condors majestueus rondvliegen. Over een door de Inca's aangelegd stenen pad naar Abra de Choquetacarpo, met 4600 meter de hoogste pas van de route. Na de Vilcabambavallei volgen nog meerdere passen boven de 4500 meter, voor de afdaling naar het groene Amazonegebied met prachtige bloemen, vlinders en vogels. 46 foto's.
Trektocht Vilcabamba-gebergte praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen