Nieuwsbrief

Reisverslagen Ralph van Wolffelaar

Ralph van Wolffelaar schreef deze 2 reisverslagen:

Stedentrip Beijing

De hoofdstad van de tegenstellingen

verslag Stedentrip Beijing met 13 foto's
China's hoofdstad herbergt niet alleen het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad, het Zomerpaleis en het Sun Yat Senpark maar ook een doolhof van steegjes vol winkeltjes, langs razende riksja's en brutale verkopers. Ook 's avonds leeft de stad. De Muur is per bus te bereiken. 13 foto's.
Stedentrip Beijing praktisch

De Trans-Mongolië Expres

Met de trein van Moskou naar Peking

verslag De Trans-Mongolië Expres met 12 foto's
De Trans-Mongolië Expres rijdt in zeven dagen door evenveel tijdzones van Moskou via Siberië en Mongolië naar Peking. Je kijkt je ogen uit tijdens de achtduizend kilometer lange treinreis. Niet alleen uit het raam, want het leven in de trein zelf is ook een wereld op zich, die veel weg heeft van een rommelmarkt. 12 foto's.
De Trans-Mongolië Expres praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen