Nieuwsbrief

Reisverslagen Rob van Iren

Rob van Iren schreef deze 4 reisverslagen:

Rust zoeken in Costa Rica

Ik zet mijn tent onder de palmen op een verlaten strandje

verslag Rust zoeken in Costa Rica met 15 foto's
In Costa Rica, met zijn talrijke natuurparken, kost het weinig moeite om rust te vinden en je tentje op een verlaten strand op te zetten. Aan de Caribische kust, waar pelikanen en fregatvogels langs vliegen en regenwulp en zilverplezier op krabben azen. En aan de Grote Oceaan, waar arenden, gieren, ibissen, ara's en kaketoes langs de tent vliegen. Ook de stilte en ongereptheid van park Amistad is uniek. 15 foto's.
Rust zoeken in Costa Rica praktisch

Noord-Thailand

De Mekong en Phu Kradung National Park

verslag Noord-Thailand met 24 foto's
Na een bezoek aan het eiland Koh Chang, waar nog rustige plekjes zijn om ongestoord in een hangmat te hangen, via Bangkok per trein naar het noorden. Aan de Mekong, die hier de grens met Laos vormt, liggen idyllische dorpjes als Nong Khai, Sang Khom en Chiang Khan. Phu Kradung National Park ligt op een 1300 m plateau, bereikbaar via een steil pad. Na het groeten van een hert (pas bij het buigen op voor het gewei), per trein naar Chinatown in Bangkok. 24 foto's.
Noord-Thailand praktisch

Rondreis Oost-Thailand

Khmer-tempels, jungle en paradijselijke eilanden

verslag Rondreis Oost-Thailand met 29 foto's
Van Koh Chang in de Zuid-Chinese Zee via Trat naar de provincie Isaan voor de jungle van natuurpark Khao Yai en de Khmer-tempels van historisch park Phimai. Verderop langs de oude Khmer-route van Phimai naar Angkor liggen nog meer tempels, op en over de grens met Cambodja. Met de nachttrein naar Hat Yai, Malakka in Zuid-Thailand voor een bezoek aan zeereservaat Ko Tarutao. Ooit een strafkolonie met de bijnaam Duivelseiland, maar tegenwoordig is Ko Tarutao een paradijs. 29 foto's.
Oost-Thailand praktisch

Zuid-Thailand

Een beetje toerisme, een beetje oorspronkelijk Thailand

verslag Zuid-Thailand met 12 foto's
Vanaf Laem Ngob varen de boten naar Koh Chang, waar tussen de palmen langs zee hutjes op palen staan. Ideaal om in de hangmat tot rust te komen. Koh Kong in Cambodja is een typische grensplaats. Trat is een stadje om het Thailand van de Thai te ontdekken: hectisch en lawaaiig, maar toch aangenaam. Ban Phe met zijn stille stranden en vissersbootjes vormt een goede afsluiter. 12 foto's.
Zuid-Thailand praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen