Nieuwsbrief

Reisverslagen Rogier Wils

Rogier Wils schreef deze 2 reisverslagen:

De Inca Trail

Op 4000 meter door de Andes naar Machu Picchu

verslag De Inca Trail met 13 foto's
Omringd door toppen van boven de 6.000 meter gaat de Inca Trail dwars door het Andesgebergte. Over eeuwenoude door de Inca's aangelegde paden loop je op hoogten van rond de 4.000 meter naar Machu Picchu, de best bewaard gebleven Inca-stad. Vervolgens een moeizame tocht per diezeltrein via Cuzco naar het Titicacameer, waar indianen leven op drijvende eilanden van samengebonden riet. 13 foto's.
Wandelvakantie Inca Trail praktisch

Vakantie Merida, Venezuela

Een strategische uitvalsbasis in de Andes

verslag Vakantie Merida, Venezuela met 17 foto's
Merida ligt op een strategische plaats in een smal dal hoog in de Andes. Je kunt tochten maken in de omringende bergen met meer dan 5000 meter hoge pieken, door de Nationale Parken met bergbossen en watervallen en naar Los Llanos. Merida is bovendien een studentenstad met gezellige parken. 17 foto's.
Merida, uitvalsbasis in de Andes praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen