Nieuwsbrief

Reisverslagen Sandra van Berlo

Sandra van Berlo schreef deze 2 reisverslagen:

travelogue Tour of Tuscany Rondreis Toscane

Kathedralen en torenstadjes in een prachtig landschap

verslag Rondreis Toscane met 39 foto's
In Toscane volgt het ene hoogtepunt na het andere: het Piazza dei Miracoli van Pisa met scheve toren, dom en baptisterium; het ommuurde vestingstadje Lucca; het torenstadje San Gimignano; Siena met het Piazza del Campo; Volterra met zijn paleizen; Firenze met de enorme dom en de Ponte Vechio; Fiesole met Romeinse en Etruskische opgravingen. En dat alles omringd door het mooie golvende Toscaanse landschap. 39 foto's.
Rondreis Toscane praktisch

travelogue City trip Kraków Stedentrip Krakau

Een bezoek aan de oude stad is een feest

verslag Stedentrip Krakau met 25 foto's
Talloze gebouwen uit de middeleeuwen en de renaissance domineren de oude stad Krakau, binnen de vroegere wallen. Rond het marktplein met de lakenhal liggen kerken en kroegen. De Wawelburcht, met koninklijk kasteel en kathedraal, is het historische hart van Polen. In Kazimierz liggen synagogen en de oude universiteit. 25 foto's.
Stedentrip Krakau praktisch

Foto's: Michel van Berlo & Sandra van Berlo

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen