Nieuwsbrief

Reisverslagen Sjoerd & Betty Flameling

Sjoerd & Betty Flameling schreven deze 3 reisverslagen:

Rondreis West-Australië

Spectaculaire rotskusten en eindeloze stranden

verslag Rondreis West-Australië met 13 foto's
West-Australië is vooral leeg: op een derde van het continent wonen buiten Perth slechts 200.000 mensen. Het binnenland met bergen, kloven, watervallen, eeuwenoude bomen en bovenal heel veel zand is fascinerend, de kusten zijn spectaculair met eindeloze stranden en imponerende rotspartijen. 13 foto's.
Rondreis West-Australië praktisch

Veelzijdig Bali

Witte stranden, groene bergen en zwarte magie

verslag Veelzijdig Bali met 18 foto's
Bali heeft parken met vogels, vleermuizen en apen, je kunt een tocht maken op de rug van een olifant of de dolfijnen opzoeken. Achter de stranden ligt het groene binnenland met traditionele dorpen, rijstvelden, regenwoud, vulkanen en watervallen. Het ene dorp is bekend vanwege de goud- en zilversmeden, het andere vanwege het houtsnijwerk. Ook tref je nog rondreizende medicijnmannen aan. 18 foto's.
Veelzijdig Bali praktisch

Rondreis Sumatra, Java & Bali

Sumatra is natuur, Java cultuur en Bali een godeneiland

verslag Rondreis Sumatra, Java & Bali met 23 foto's
Per bus, boot en trein over drie van Indonesië's bekendste eilanden. Op Sumatra via Brastagi naar het Tobameer en via Padang Sidempuan naar Bukittinggi. Per vliegtuig naar Jakarta op Java en via Bogor naar Bandung. Per trein naar Wonosobo en dan naar het Dieng Plateau (Prambanan en Borobudur) en Jogjakarta. Vanuit Batu naar de top van de Bromovulkaan. Met de veerboot van Bangjawanni naar Bali en daar naar Benoa en Sanur en kampongs in de omgeving. 23 foto's.
Rondreis Sumatra, Java & Bali praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen