Nieuwsbrief

Reisverslagen Sonja Minten

Sonja Minten schreef deze 2 reisverslagen:

De kleine Sunda-eilanden

Bali, Flores, Komodo, Sumbawa en Lombok

verslag De kleine Sunda-eilanden met 16 foto's
Bali en de kleine Sunda-eilanden Flores, Komodo, Sumbawa en Lombok geven een gevarieerd beeld van Indonesië's natuur en cultuur: van vulkanen tot stranden en terrassen met rijst, van tempels en koloniale gebouwen tot vissersdorpjes en kampongs, waar de traditionele ambachten nog worden beoefend. 16 foto's.
Kleine Sunda-eilanden praktisch

West-Maleisië

Wolkenkrabbers, regenwouden en bounty-stranden

verslag West-Maleisië met 19 foto's
Maleisië heeft een mengeling van culturen: Chinees, boeddhistisch, islamitisch en (inheems) Oran Asli, plus resten van Brits en Nederlands kolonialisme. De natuur doet in variatie niet onder: tropische regenwouden met theeplantages en rubberbomen, bergmeren vol lotusbloemen en bounty-eilanden waar je het gevoel krijgt in een tropisch aquarium rond te zwemmen. In Oost-Maleisië kun je bijkomen aan het strand, het openlucht museum laat zien wat je dan mist... 19 foto's.
Regenwouden en bounty-stranden praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen