Nieuwsbrief

Reisverslagen Stefan van Dulst

Stefan van Dulst schreef deze 3 reisverslagen:

Fly-drive Zuid-Sardinië

Prachtige stranden en kronkelige bergwegen

verslag Fly-drive Zuid-Sardinië met 22 foto's
Fly-drive door het zuidoosten van Sardinië. Vanuit Cagliari, de sfeervolle hoofdstad, over de mooie oostelijke kustwegen omhoog tot San Vito en dan het Gennargentu-gebergte in via Jurzu, Ulassai, Osini, Seui en Sidali naar Orroli. Verspreid in het land liggen nuraghe, torens van gestapelde blokken basalt. Overal klateren rivieren en watervallen. Via Lago di Mulargia terug naar de zuidkust, waar op een kaap bij Pula de resten van de oudste nederzetting op Sardinië worden opgegraven. 22 foto's.
Fly-drive Sardinië praktisch

Stedentrip Riga

Langs de Dvina ligt de mooie oude binnenstad

verslag Stedentrip Riga met 23 foto's
Riga, gelegen de aan de oevers van de Dvina, heeft een oude binnenstad die als werelderfgoed wordt beschermd. Door Duitse, Poolse, Zweedse en Russische overheersing zijn er veel verschillende stijlen te zien zijn: van romaans, gotisch en barok tot neo-Byzantijns en Jugendstil. Niet ver van de hoofdstad van Letland strekt Jurmala zich uit aan de Golf van Riga. In deze badplaats is nog goed te zien dat veel rijke Russen hier vakanie vierden: het ene kasteeltje volgt op de andere luxe villa. 23 foto's.
Stedentrip Riga praktisch

Stedentrip Gdansk

Stedenreis naar de Driestad Gdansk, Sopot en Gdynia

verslag Stedentrip Gdansk met 22 foto's
Gdansk, gelegen aan de Oostzee, is een oude Hanzestad. Er werden veel zaken gedaan met Amsterdam, wat nog te zien is aan gebouwen, poorten en fonteinen van architecten uit Nederland. Zelfs de baksteen kwam uit Nederland, als ballast voor de graanschepen. Veel koopmanshuizen met trapgevels zouden zo aan de grachten kunnen staan. Gdansk vormt een Troimiasto of Driestad met de badplaats Sopot en de havenstad Gdynia. 22 foto's.
Stedentrip Gdansk praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen