Nieuwsbrief

Reisverslagen Theo Sleyster

Theo Sleyster schreef deze 3 reisverslagen:

Wandelvakantie Berner Oberland

Ver onder de bergkam liggen de grote meren

verslag Wandelvakantie Berner Oberland met 19 foto's
De Jungfrauregion, in het Berner Oberland ten zuiden van Interlaken, is een mooi wandelgebied. Treintjes en gondels brengen je naar hoog gelegen wandelpaden over berghellingen, langs watervallen, meren en gletsjers, tot in de eeuwige sneeuw. Het uitzicht is gegarandeerd spectaculair. 19 foto's.
Wandelvakantie Berner Oberland praktisch

Centraal-Marokko

De vier koningssteden en het Atlas-gebergte

verslag Centraal-Marokko met 17 foto's
2 echtparen en 3 kinderen met twee 4WD's door het prachtige landschap van Marokko. Van Casablanca aan de kust via Marrakech naar de Hoge Atlas. En naar de andere koningssteden Rabat, Meknes en Fs in de Midden-Atlas. Drukke medina's, ruige bergen met diepe kloven en stille dorpjes, palmbomen en Romeinse runes. 17 foto's.
Koningssteden en Atlas-gebergte praktisch

Rondreis Oman

Door zandwoestijnen en rotsige wadi's

verslag Rondreis Oman met 18 foto's
Met twee 4WD's door de ruige landschappen van het vriendelijke en oorspronkelijke Arabische sultanaat Oman: tussen steile bergwanden over rotsige rivierbodems van het ene na het andere imposante uitzicht, met zachte banden door rode zandduinen in de woestijn en over de idyllische witte stranden langs de Indische Oceaan. 18 foto's.
Zandwoestijnen en rotsige wadi's praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen