Nieuwsbrief

Reisverslagen Tiny Hannink

Tiny Hannink schreef deze 2 reisverslagen:

Fietsvakantie naar Ierland

Per fiets, veerboot en trein naar Ierland

verslag Fietsvakantie naar Ierland met 15 foto's
De ferry naar Newcastle en dan op de fiets dwars door Engeland naar de Ierse Zee. Op Isle of Man fietsen over het racecircuit en langs burchten en vestingen. Na de oversteek naar Ierland fietsen van Dublin naar Kilkenny, met een kasteel en veel mooie kerken. Na een rondje door de indrukwekkende natuur van de Wicklow Mountains terug naar Dublin en per ferry, trein en ferry terug naar IJmuiden. 15 foto's.
Fietsvakantie Ierland praktisch

Fietsvakantie Zuidwest-IJsland

Vulkaanlandschappen met altijd wind tegen

verslag Fietsvakantie Zuidwest-IJsland met 19 foto's
Bloemen bloeien tussen de zwarte stenen van het vulkanische landschap van IJsland. Maar naast zon kun je in juli ook rekenen op buien en harde wind. En die wind is altijd tegen. Een fietsvakantie op IJsland is de ontberingen waard, vanwege de ruige landschappen met besneeuwde vulkanen, spuitende geisers, wild kolkende rivieren, gletsjers, meren en rotskusten. Fietstocht vanaf Reykjavik langs Grindavik, de Blue Lagoon, Strandakirkja, Þorlákshöfn, Selfoss, Geysir, Þingvelir, Borgarnes, Olafsvík en Snaefellsjökull. 19 foto's.
Fietsvakantie Zuidwest-IJsland praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen