Nieuwsbrief

Reisverslagen Ton Spil

Ton Spil schreef deze 2 reisverslagen:

Alberta, Canada

Uitzonderlijke vergezichten in de Rocky Mountains

verslag Alberta, Canada met 21 foto's
In Alberta liggen de Rocky Mountains, met de nationale parken Jasper en Banff. Bergen worden gespiegeld in het gladde water van de meren. Inderdaad, als op de ansichtkaarten. Buiten de parken zijn de vergezichten niet minder indrukwekkend. Wel moet je oppassen voor grizzly's en andere gevaarlijke beren. Een variant op fluiten in het donker, is het luidkeels zingen van rugbyliedjes. 21 foto's.
De vergezichten van Alberta praktisch

Foto's: Ton Spil & Peter Lagendijk

4x4 safari IJsland

Warm van binnen, koud van buiten

verslag 4x4 safari IJsland met 22 foto's
Per 4x4 op safari op IJsland komt je zoveel watervallen tegen dat je er blasé van zou worden, maar het blijft spectaculair. Net als het doorkruisen van ijskoude rivieren, waar geen brug te bekennen is. Bergen in fraaie kleuren kenmerken het landschap waar geysers spuiten en heet water uitnodigend bubbelt. Voor de gasten blijft het licht de hele zomer aan, zodat je midden in de nacht kunt barbecuen met uitzicht op een ijsmeer. 22 foto's.
4x4 safari IJsland praktisch

Foto's: Roel Schuring

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen