Nieuwsbrief

Reisverslagen Wim van den Broek

Wim van den Broek schreef deze 3 reisverslagen:

travelogue Queensland, Australia Queensland

Langs de kust van Brisbane naar Cairns

verslag Queensland met 42 foto's
Voor Queensland ligt het Great Barrier Reef. Fraser Island bestaat uit zand, regenwoud en kristalheldere meren. Bij Rockhampton is een grot met vleermuizen. Blackwater en de Gemsfields zijn een centrum van mijnbouw. De Whitsunday Islands worden sfeervol bezocht per tweemaster en in Undara vormden enorme lavastromen tunnels. Tot slot tussen Cairns en Kurunda per trein en skyrail langs watervallen en regenwoud. 42 foto's.
Van Brisbane naar Cairns praktisch

travelogue South East Australia Zuidoost Australië

Van Adelaide naar Byron Bay

verslag Zuidoost Australië met 41 foto's
Op Kangaroo Island kijken naar koala's, zeeleeuwen en grotten. Dan via roze zoutmeren en verdroogde vlakten en over de Great Ocean Road langs kliffen en rotsformaties om via verlaten baaien en tropisch regenwoud in Sydney te belanden om daar de Harbour Bridge te beklimmen. Via de watervallen en eucalyptuswouden van de Blue Mountains verder naar Byron Bay, een surfparadijs op het meest oostelijke puntje van Australië. 41 foto's.
Van Adelaide naar Byron Bay praktisch

travelogue Kuala Lumpur and Penang Kuala Lumpur en Penang

Contrast tussen een moderne stad en overweldigende natuur

verslag Kuala Lumpur en Penang met 21 foto's
In Kuala Lumpur en op het eiland Penang tref je overal vriendelijke, behulpzame mensen, maar wat een contrast is er tussen de moderne stad met de Petronas Twin Towers en andere wolkenkrabbers en de overweldigende natuur van Penang, waar de vissers met hun brommers over een gammele steiger tuffen, de huisjes in kampongs golfplaten daken hebben en de apen op het strand uit je hand eten. 21 foto's.
Kuala Lumpur en Penang praktisch

Anders Reizen is een site voor en door reizigers. Ons motto is: reizigers informeren reizigers. Alle reisverslagen zijn geschreven door reizigers en vervolgens geredigeerd door een professionele redactie. Dit biedt de beste garantie voor volstrekt onafhankelijke informatie van een hoge kwaliteit. Draag je steentje bij en schrijf ook een verslag van je reizen. Al 173 reizigers gingen je voor!


Anders Reizen reisverslagen