Kras
Reisverslagen Nederlandse Antillen
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Nederlandse Antillen boeken

'Bovenwindse Eilanden'

Nuttige adressen

Nederlandse deel St. Maarten: www.st-maarten.com
Franse deel St. Martin: www.st-martin.org
Saba: www.sabatourism.com/
Sint Eustatius: www.statiatourism.com/

Elektriciteit

110 Volt. Een verloopstekker is handig.

Klimaat

We bezochten de Bovenwindse Eilanden in januari/februari. De temperatuur was rond de 27 graden, die van het water circa 25 graden.

Geldzaken

prijsvergelijking goedkope vliegtickets

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Nederlandse Antillen boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's boeken in Nederlandse Antillen en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Nederlandse Antillen samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Nederlandse Antillen staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Nederlandse Antillen.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden
Travel information Sint Maarten/Saint Martin, Saint Eustatius and Saba, Netherlands Antilles