De Jong Intra Vakanties Kras
Reisverslagen Oostenrijk
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Oostenrijk boeken

'Stedentrip Salzburg'

Nuttige adressen

Oostenrijks Toeristenbureau: www.austria.info

Tourismus Salzburg GmbH,
Auerspergstraße 6,
A-5020 Salzburg
Austria
www.salzburg.info

Algemeen

Vanaf de WA Mozart-luchthaven brengt bus nr. 2 je in 20 minuten naar het centraal station. Hier vertrekken alle stadsbussen.

Je kan overwegen een Salzburg Card te kopen: met deze kaart heb je gratis toegang tot alle musea en krijg je belangrijke kortingen op een aantal attracties. Het openbaar vervoer is ook gratis (wij hebben van de bussen geen gebruik gemaakt: alles ligt op wandelafstand).

Onderdak

In de binnenstad zijn veel kleine hotelletjes te vinden met slechts enkele kamers. Via Charming Accommodation Salzburg kun je online ruim 40 hotels in Salzburg boeken.

Geldzaken

prijsvergelijking goedkope vliegtickets

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Oostenrijk boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, campings boeken in Oostenrijk en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Oostenrijk samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Oostenrijk staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Oostenrijk.

Goedkope chartervluchten Oostenrijk
Vliegtickets naar Salzburg

Hotels Salzburg
Budget hotels Salzburg
Hotel Service Desk Salzburg
Charming Accommodation Salzburg
Hotel Reservation Desk Salzburg

Goedkope huurauto Salzburg
All-inclusive autohuur Salzburg

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

SNP natuur- en cultuurreizen
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden
Travel information City trip Salzburg, Austria