Djoser
Reisverslagen Canada
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Canada boeken

'De vergezichten van Alberta'

Het toeristenbureau van Canada is de Canadian Tourism Commission. Sinds 2005 is er geen kantoor meer in Nederland. Wel kan de website bezocht worden: Keep Exploring Canada

Veel informatie over de nationale parken van Canada is te vinden op de website van Parks Canada Agency

Geldzaken

Een combinatie van creditkaart, travellerscheques en wat contant geld is het handigst. Bij het huren van een auto is gebruik van een creditkaart verplicht. Je kunt op elke plaats met een creditkaart betalen.

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Canada boeken

Op het overzicht vakantie boeken Canada staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Canada.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

sawadee
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden