Djoser
Reisverslagen Canada
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Canada boeken

'Stedentrip Toronto'

Het toeristenbureau van Canada is de Canadian Tourism Commission. Sinds 2005 is er geen kantoor meer in Nederland. Wel kan de website bezocht worden: Keep Exploring Canada

Algemeen

De meeste artikelen zijn exclusief tax. geprijsd. Je moet er gemiddeld ca. 7% bijtellen.

Geldzaken

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Beste reistijd

In mei heb je nog niet de drukte van de echte zomer. Er zijn bovendien relatief weinig muggen en zwarte vliegen (in de zomer schijnt het echt erg te zijn). Overdag aangename temperaturen, 's nachts vrij fris. Voor het kano&eml;n in Algonquin kun je wel beter in juli/augustus gaan, want in mei is het water nog erg koud.

Vakantie Canada boeken

Op het overzicht vakantie boeken Canada staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Canada.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

sawadee
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden
Travel information Quebec, Ontario, Canada