Kras SNP natuur- en cultuurreizen
Reisverslagen Zwitserland
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Zwitserland boeken

'Zwitserland per trein'

Nuttige adressen

Zwitserland Toerisme, Postbus 75387, 1070 AJ Amsterdam. Tel. 020 - 622 20 33

Voor België:
Kanselarij Zwitserland
Wetstraat 26 Bus 9, 1040 Brussel
Tel.: 02 - 285 43 50

Geldzaken

prijsvergelijking goedkope vliegtickets

Banken zijn in principe open van maandag tot vrijdag van 8.30-12u en 13.30-16u.

Eurocheques, travellercheques, postcheques en kredietkaarten vormen geen probleem.

Met Visa kan je zelfs in de telefooncellen betalen. Best koop je een Swiss Card voor 10 SF, want toestellen met munten vind je praktisch niet. Handig is wel dat je vanuit de telefooncel e-mail kunt versturen. Ook in sommige postkantoren lukt dat.

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Zwitserland boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, campings boeken in Zwitserland en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Zwitserland samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Zwitserland staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Zwitserland.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden