De Jong Intra Vakanties Kras
Reisverslagen Duitsland
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Duitsland boeken

'Stedentrip Berlijn'

Nuttige adressen

Duits Verkeersbureau, Hoogoorddreef 76, 1101 BG Amsterdam. Tel. 020 - 697 80 66

VVV Berlijn (Verkehrsamt Berlin): Europa-Center, Budapesterstrasse en in Bahnhof Zoo.

Onderdak

Berlijn biedt onderdak in alle soorten en maten. Voor budgetreizigers: naast de drie erkende jeugdherbergen zijn er vijf niet-erkende, waaronder Central, Nikolalaiburgerstrasse 2-4.

Geldzaken

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Duitsland boeken

Op het overzicht vakantie boeken Duitsland staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Duitsland.

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

SNP natuur- en cultuurreizen
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden