De Jong Intra Vakanties Kras
Reisverslagen Duitsland
Nieuwsbrief

Reisinformatie & praktische tips bij reisverslag:

Vakantie Duitsland boeken

'Harzgebergte'

Nuttige adressen

Duits Verkeersbureau,
Hoogoorddreef 76,
1101 BG Amsterdam
Tel. 020 - 697 80 66
Website: www.duitsverkeersbureau.nl

Geldzaken

prijsvergelijking goedkope vliegtickets

Als je weet welke plaatsen je gaat bezoeken, kun je online opzoeken of (en, zo ja: op welk adres) er geldautomaten zijn waar je met MasterCard/Maestro of Visa geld uit de muur kunt trekken.

Vakantie Duitsland boeken

Via reserveringssites als Vakantie à la Carte kun je online vliegtickets, hotels, huurauto's, vakantiehuizen, campings boeken in Duitsland en prijzen vergelijken. Het is eenvoudig om zo zelf een fly-drive in Duitsland samen te stellen of bijvoorbeeld een vlucht plus een hotel voor de eerste nacht te boeken, zonder dat je gebonden bent aan de beperkingen van een vast pakket dat door een reisbureau wordt samengesteld.

Op het overzicht vakantie boeken Duitsland staan ook reisorganisaties met last-minute aanbiedingen, pakketreizen, individuele rondreizen, groepsreizen en andere georganiseerde reizen in Duitsland.

Vliegtickets Duitsland

Hotels Duitsland
Budget hotels Duitsland
Hotel Service Desk Duitsland
Charming Accommodation Duitsland
Hotel Reservation Desk Duitsland

Goedkope huurauto Duitsland
All-inclusive autohuur Duitsland

Aanbieders van bijzondere individuele reizen vind je op de reisbeurs. Veelal zijn het direct sellers die hun reizen rechtstreeks verkopen, zonder tussenkomst van een reisbureau.

Reisgidsen en kaarten

Via Reisboekwinkel.nl kun je online reisgidsen, taalgidsen en kaarten bestellen.

Reisboekwinkel.nl verkoopt niet alleen bekende reisgidsen als Lonely Planet, Rough Guide, Trotter en Dominicus, maar heeft ook een groot assortiment landkaarten, reisverhalen, fietsgidsen, wandelgidsen, woordenboeken, natuurgidsen en landen DVD's in diverse talen.

SNP natuur- en cultuurreizen
Anders Reizen - Vakantie buiten de gebaande paden
Travel information Bavaria, Germany